Ajankohtaista

Tällä sivulla ilmoitetaan ajankohtaisista asioista

Lemminlomaan pääset nyt KESÄAIKAAN autolla perille.
Ajo-ohje: Inarista pokkaan johtavaa tietä josta viitta Lemmenjoki. Tietä eteenpäin kunnes viitta Äivihjärvi, tietä kunnes pikitie loppuu ja alkaa soratie 100 metriä ja oikealle viitta Lemminloma: Soratietä 7 kilometriä. VIITOITUS LEMMINLOMA. Tien huonokuntoisuuden takia portin sisäpuolella olevaa Suzuki -maastoautoa voit käyttää vapaasti.

UUTTA 2017

Lemminlomassa nyt aurinkopaneelisähköt (12V)

  • Jääkaappi eteisessä
  • Puhelimen ja tablettitietokoneen latauspistoke (toimivat autolaturipistokkeella) sekä tablettitietokoneen antenni tuvassa
  • Taloon tulee sisälle talousvesi
  • Uisteluveneen viikkohinta 100€ (Vene on varustettu kaikuluotaimella ja vapatelineillä).
  • Moottorikelkka/reki käyttömaksu sopimuksen mukaan.

PILKINTÄ

Kalamiehet ovat löytäneet Paadarjärvestä oivallisen pilkkiveden. Ahventa ja harjusta tulee hyvinä päivinä runsain mitoin. Ahvenen keskipaino on noin 400g, eikä ole harvinaista saada kilon harjuksia. Siika ja taimen kuuluvat myös saalisvalikoimaan. Paras pilkkiaika alkaa jo maaliskuun alusta. Kulku pilkkipaikoille on helppoa moottorikelkalla. Huomioitavaa on että kelkkailulupaa ei tarvitse, koska liikkuminen tapahtuu jääpeitteisellä vesialueella. Kulku Lemminlomaan moottorikelkalla tapahtuu Lusmaniemen yksityistien kautta. Tarkemmat ohjeet saa varauksen yhteydessä.