Lemminloma

Tarjoamme majoitusta luonnonkauniissa ja rauhallisessa paikassa Lemmenjoen alajuoksulla lähellä Paadarjärveä (n. 1km). Lemminloma on aito lapintalon ympäristö, jonka rakennukset on peruskorjattu. Lemminloma on hiljainen erämaakohde, jossa on tilaa useammalekin yöpyjälle (8 henkilöä + lisäpaikat).

Pihalla suuri kota, jossa voi viettää iltaa seurustellen tulenloisteessa ja vaikka paistaa makkaraa tai itse pyydettyä taimenta, niin kuin jo moni on tehnyt. Pihapiirissä on myös loistavat kehut saanut alkuperäisessä kunnossa oleva sauna ja jokirannassa uusi rantasauna. Joen toisella rannalla on mahtava uimaranta, jolla on pituutta yli 200m.

Lemminloman läheisyydessä on upeita kalavesiä uisteluun, virvelöintiin, perhokalastukseen ja pilkintään.

Hintaan sisältyy myös jokivene moottoreineen. Veneilijöille on varattuna pelastusliivit. Huomaa, että polttoaine ei kuulu hintaan.

Vuokraamme moottorikelkkaa/rekeä pilkkiaikana (omat polttoaineet), näin pääset kätevästi kalaan lähijärville.

Varustukseen kuuluu kaasuhella, kaikki keittiötarvikkeet, jääkaappi, talousvesi ja puut.

Lemminlomaan pääsee autolla metsäautotietä pihaan. Pihalle johtavalla tiellä on portti jonka lukkoon asiakkaat saavat koodin jolla lukitus aukeaa. Tie on auki vain kesäisin.

Kalamiehen, retkeilijän ja omatoimisen lomailijan unelmakohde, rauhaa ja hiljaisuutta riittää.

Tule kokemaan myös ainutlaatuinen kaamos, vaikkapa jouluna, kokemus ei unohdu koskaan. Kaamoksen tarjoama rauha ja hiljaisuus: olet ulkopuolella tästä kiireestä ja elät tästä hetkestä. Jos haluat valoa painavan talven jälkeen tule maalis-huhtikuussa, jolloin valo ei lopu ihan heti ja kelit ovat mitä parhaimmat.

Hinnasto 2018

500€/viikko – vaihtopäivä lauantaina
Uisteluveneen viikkohinta 100€
Moottorikelkka/reki käyttömaksu sopimuksen mukaan
Varaukset tulee tehdä sähköpostilla: inarinlomapalvelut@gmail.com
Moottorikelkkaan ja perämoottorin käyttöön omat polttoaineet